Koncept POE-POE je založen na kvalitních a čerstvých surovinách, ze kterých se přímo před zákazníkem připravují čerstvé produkty za velmi nízké ceny v čistém a moderním prostředí. Vysoký obrat spolu s minimálními dodavatelskými cenami a velkými zpětnými bonusy od dodavatelů pro celou síť vytvářejí z konceptu POE-POE velmi lukrativní byznys.
Koncept POE-POE má své dvě provozovny v Brně a Uherském Hradišti a 8 franchisových poboček v ČR.
Celý koncept je založen na produktech vlastní výroby za pomocí nejmodernější světové fast food technologie, která nám eliminuje lidský faktor. Ruční práce zaměstnanců je minimální, čímž je zaručena stálá kvalita produktu nezávislá na lidské šikovnosti. V konceptu POE-POE je promítnuta mnohaletá zkušenost v tomto oboru.
Provozovna je rozdělena na 2 prodejní místa:
- Slaný bar - (pizza, poe rolky, lasagne, hot dogy, hranolky, krokety)
- Sladký bar - (francouzské palačinky, vafle, káva, smoothie, fresh bar)
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty
- Zajištění financování nové provozovny;
- Analýza umístění provozovny;
- Koordinace stavebních prací včetně vyřízení nutných povolení;
- Návrh designu provozovny;
- Zajištění vybavení provozovny gastronomickou technologií;
- Vytvoření projektu ozvučení;
- Recepty a výrobní postupy;
- Záruka nákupu surovin za nejlevnější ceny na trhu – dodavatelé jsou vázáni smlouvou;
- Zajištění dodávek obalových materiálů POE-POE;
- Zajištění pokladních a kamerových systémů;
- Dodávka zaměstnaneckých uniforem;
- Marketingová podpora nové pobočky;
- Školení majitele a personálu;
- Strategie a nastavení cen prodeje;
- Nízké poplatky centrále
- Velké zpětné bonusy od dodavatelů
Potřebná počáteční investice
- Licenční poplatek 600.000 - 800.000 Kč bez DPH
- Investice do provozovny včetně licenčního poplatku 2.000.000 - 5.000.000Kč bez DPH
Výška investice je závislá na velikosti a typu konceptu. Bližší informace poskytneme dle konkrétní lokality a prostoru na vyžádání.
- Žádné poplatky z tržby.
- Žádné marketingové poplatky.
- Pouze pravidelný měsíční fixní poplatek bez ohledu na výši tržby.
Základní požadavky
- Finanční zajištění (možno úvěrem);
- Zkušenosti s restauračním provozem nejsou podmínkou.
- Obchodní prostor na frekventované lokalitě, nejlépe v centru města, náměstí, pěší zóny, ve stanici metra, v obchodním centru či u zastávek MHD.
Fotogalerie